حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار است؟

  • کد خبر: ۲۹۰۸۷
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار است؟
بسیاری نگرانند که بعد از بهبودی از بیماری کرونا ریه آن‌ها کوچک و یا حجم آن کم شود این در حالیست که در بسیاری از موارد بهبود یافتگان مشکلی از نظر تنفسی به صورت ماندگار پیدا نمی‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه گفت: زمانی که یک نفر بهبود پیدا می‌کند تاثیر زیادی از ویروس کووید- ۱۹ روی ریه او باقی نمی‌ماند. ویروس کووید- ۱۹ به‌صورت ماندگار روی ریه تاثیری ندارد. باید توجه کرد که در بیش از ۹۰ درصد موارد، زمانی که فردی به کووید- ۱۹ مبتلا می‌شود و درگیری ریوی هم پیدا می‌کند، بعد از بهبودی اثری از کرونا روی ریه این فرد باقی نمی‌ماند.

دکتر سیروس شعبانی اظهارکرد: هنوز بسیاری از قسمت‌های بیماری‌زایی این ویروس را نمی‌شناسیم و به همین دلیل نمی‌توان به صورت ۱۰۰ درصدی به مردم اطمینان داد که نگرانی در خصوص آن نداشته باشند اما می‌توان گفت کسانی که به کووید- ۱۹ مبتلا شدند و بعد بهبود پیدا کردند، نباید از اینکه بیماری بعد از بهبود هم روی ریه آنها تاثیر دارد، نگرانی داشته باشند.

شعبانی با تاکید بر این موضوع که عملکرد ریه در سی‌تی اسکن قابل مشاهده است، گفت: به‌صورت حاد، زمانی که فردی درگیری ریوی پیدا می‌کند، در سی تی اسکن به خوبی عملکرد ریه وی و میزان درگیری ریه در خصوص ابتلا به کووید- ۱۹ مشخص می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، این متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه درباره نحوه حمله کرونا ویروس به سلول‌های ریه، اظهار کرد: میزان بیماری‌زایی این ویروس در همه جهات مشخص نشده است اما به طور کلی روی سلول‌های ریه نوعی گیرنده داریم که این ویروس به این گیرنده‌ها (ACE۲) متصل می‌شود و روی سلول‌هایی که به آن‌ها لنفوسیت متصل و وارد سلول شده، ایجاد التهاب و بیماری می‌کند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->